Pui Mediteranean Picant
Puiul mediteranean picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 24g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 511 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 2,46 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Dacă aveți la îndemână bulion de pui, ulei de măsline, oregano și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 57 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 63%, ceea ce este bine. Încercați Vinetă Mediteraneană Picantă, Sfeclă verde pentru bebeluși cu vinetă mediteraneană picantă, și Picant Mediteranean Feta Dip {Low Carb & Gluten} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Așezați coapsele de pui într-un castron mare; condimentează cu piper negru, chimen și 1 linguriță de sare. Pune deoparte.
Umpleți fiecare ardei de cireșe generos cu cârnați italieni. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de măsline în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Așezați coapsele de pui, cu pielea în jos, în tigaie și maro, aproximativ 5 minute. Întoarceți puiul și rumeniți cealaltă parte, aproximativ 1 minut.
Scoateți puiul din tigaie.
Gatiti ceapa in cuptorul olandez cu un varf de sare la foc mediu-mare; gatiti si amestecati pana se caramelizeaza, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu; amestecați usturoiul, herbes de Provence și ardeiul roșu zdrobit.
Se amestecă pepperoncini și sucuri; gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Puneți puiul, cu pielea în sus, într-un singur strat deasupra cepei și pepperoncinis în cuptorul olandez.
Se toarnă stocul în tigaie până aproape acoperă puiul.
Presărați inimi de anghinare, măsline și ardei cherry umpluți deasupra puiului.
Reveniți la foc mediu-mare și aduceți la foc mic.
Acoperiți și prăjiți în cuptorul preîncălzit până când cârnații sunt gătite și lichidul clocotește, aproximativ 1 oră.
Garnisiți cu busuioc tocat, oregano și maghiran.