Pui Masala Curry

Pui Masala Curry
Reteta de pui Masala Curry ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 1 oră și 50 de minute. Această rețetă servește 4 și costă 1,96 USD pe porție. O porție conține 578 calorii, 31g de proteine, și 43G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și întreg 30 dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, pastă de roșii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi gingerroot proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Compot Cu Fructe ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Garam Masala Pui Curry, Pui în curry cremos de roșii: pui Tikka Masala, și Sos De Pui Tikka Masala Cu Suport Curry pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista