Pui Masala

Pui Masala
Reteta de pui Masalan este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 32g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Dacă aveți la îndemână cremă de supă de pui, jumătăți de piept de pui, condimente garam masala și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Rețete similare includ Pui Tikka masala , cum se face pui Tikka masala, pulbere de ceai masala, cum se face pulbere de ceai masala sau chai masala, și Pui în Curry de roșii cremoase: Pui Tikka Masala.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui și făina în punga cu fermoar. Se agită până când puiul este acoperit cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
2
Scoateți din pungă, scuturați excesul de făină și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
3
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați pieptul de pui și prăjiți până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Scoateți puiul pe o farfurie și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Adăugați ceapa și usturoiul în tigaie și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați garam masala, roșiile, supa, laptele de cocos și sarea și piperul după gust și dați la fiert. Reduceți focul la foc mic și întoarceți pieptul de pui în tigaie. Se fierbe timp de 15 minute, apoi se adaugă mazărea congelată. Reveniți la foc mic și gătiți pentru o adăugare de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se servește fierbinte cu orez alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez AlbOrez Alb
8
Nota bucătarului: Garam masala este un amestec tradițional Indian de condimente și este disponibil în secțiunea de condimente a magazinului alimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista