Pui Marsala Masala cu piersic-pepene verde coaja Chutney
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete indiene, așa că încercați Marsala Masala de pui cu Chutney de coajă de piersică-pepene verde. Acest curs principal are 668 calorii, 35g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $ 5.68 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de unt, ciuperci shiitake, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până coaja de var ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cheie De Var ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Încercați Chutney De Coajă De Pepene Verde, Coaja De Pepene Verde Murat, și Murături De Coajă De Pepene Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 căni de bulion de pui, 1 cană de apă, 2 linguri de unt și frunze de dafin la fiert într-un vas mediu cu capac bine fixat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați orez, amestecați și acoperiți, reduceți focul și gătiți 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Încălziți 2 linguri EVOO, 2 rotații ale tigaiei, într-o tigaie mare la foc mediu-mare până la mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se adaugă puiul, se condimentează cu sare și piper și se rumenesc 6 până la 7 minute, apoi se scoate pe o farfurie și se adaugă EVOO rămas, se întoarce puțin căldura. Când uleiul se ondulează, adăugați ceapă roșie, usturoi și ciuperci. Gătiti ciupercile până la întuneric și fragede, 6 până la 7 minute, apoi condimentați cu sare și piper, curry și garam masala.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Garam Masala
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați puiul înapoi în tigaie. Degajează tigaia cu Marsala apoi adaugă 2 căni de pui, reduce focul și fierbe câteva minute pentru ca aromele să se combine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Topiți 1 lingură de unt într-un vas mic la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Adăugați piersicile în tigaie și condimentați cu ghimbir, sare și piper. Gatiti piersicile 3-4 minute, adaugati otetul si zaharul si glazurati fructele, apoi amestecati nucile, coaja de pepene verde, cilantro si scallions si stingeti focul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Pepene Verde
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Kg Tortillas De Maíz
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Dressing Japonez De Susan Preparat
Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Orez de puf cu furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
9
Serviți puiul pe un pat de orez cu chutney deasupra pentru a garnisi. YUM-O!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Eseul Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc
Eseul Chenin Blanc este un amestec alb cu corp mediu realizat din soiul alb din Africa de Sud, Chenin Blanc. Chenin Blanc oferă vinurilor arome de salată de fructe, guava și pepene galben și o aciditate răcoritoare. Unele minciună sur pe mai puțin pentru câteva luni adaugă la complexitatea și corpul. O notă de Viognier aromatic completează structura fructelor cu câteva indicii florale. Vinul este perfect pe cont propriu ca aperitiv pe verandă într-o zi fierbinte de vară. Chenin Blanc se împerechează bine cu o gamă largă de alimente, în special sushi, stridii, curry Asiatic, mâncăruri dulci și acre și salate de vară.Amestec: 87% Chenin Blanc, 13% Viognier