Pui Marsala

Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 75g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, prosciutto, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați 2 frunze de salvie în centrul fiecărei bucăți de prosciutto, apoi înfășurați fiecare cotlet în prosciutto, așa cum se arată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
ProsciuttoProsciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
3
Pune făina pe o farfurie și condimentează cu ardeiul. Dragați tăieturile pregătite în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie mare. Odată ce untul se spumează, adăugați 4 cotlete, cu fața în jos. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Transferați într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Adăugați o altă lingură de unt în tigaie și rumeniți tăieturile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se transferă în vasul de copt, apoi se gătește la cuptor timp de 8 minute. Reduceți căldura pan la mediu-scăzut și adăugați Marsala. Se amestecă constant, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Adăugați caperele și pătrunjelul. Se amestecă untul rămas. Puneți sosul peste pui și serviți cu spanac sotat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista