Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 75g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 4,45 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de salvie, prosciutto, capere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Așezați 2 frunze de salvie în centrul fiecărei bucăți de prosciutto, apoi înfășurați fiecare cotlet în prosciutto, așa cum se arată.
Pune făina pe o farfurie și condimentează cu ardeiul. Dragați tăieturile pregătite în făină.
Încălziți uleiul și 1 lingură de unt într-o tigaie mare. Odată ce untul se spumează, adăugați 4 cotlete, cu fața în jos. Gatiti la foc mediu-mare pana se rumeneste, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-un vas de copt.
Adăugați o altă lingură de unt în tigaie și rumeniți tăieturile rămase.
Se transferă în vasul de copt, apoi se gătește la cuptor timp de 8 minute. Reduceți căldura pan la mediu-scăzut și adăugați Marsala. Se amestecă constant, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe timp de 3 minute.
Adăugați caperele și pătrunjelul. Se amestecă untul rămas. Puneți sosul peste pui și serviți cu spanac sotat.