Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, untul, pieptul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti puiul, condimentați făina cu sare și piper. Feliați pieptul de pui la Medalioane groase de 1/4 inci. Se acoperă cu făina și se îndepărtează orice exces.
Apoi, într-o cratiță la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și lăsați să se încălzească. După încălzire, adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Flip și repetați procesul. După gătit tot puiul, țineți cald acoperit pe o farfurie.
Adăugați marsala în tigaie la foc mediu-mare. Acest lucru va degrada tigaia. După deglazare, reduceți vinul cu trei sferturi de volum, astfel încât să rămână 2 uncii. Apoi adăugați ciupercile. Amestecați ciupercile, răzuind părțile laterale, apoi terminați cu stocul de vițel. Lăsați stocul să se încălzească și să se îngroașe timp de 4 până la 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul și se termină lingonind peste puiul gătit.
Garnisiți cu ierburi proaspete sau brânză, dacă doriți.