Pui Marsala

Pui Marsala
Pui Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.59 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 602 calorii, 41G de proteine, și 29G de grăsime. 7 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați stocul de carne de vită, untul, pieptul de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ierburi ai putea urma acest curs principal cu Cupcakes Cu Ciocolată Cu Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Pui Marsala, și Pui Marsala pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti puiul, condimentați făina cu sare și piper. Feliați pieptul de pui la Medalioane groase de 1/4 inci. Se acoperă cu făina și se îndepărtează orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
2
Apoi, într-o cratiță la foc mediu, adăugați suficient ulei pentru a acoperi fundul tigaiei și lăsați să se încălzească. După încălzire, adăugați puiul și gătiți până se rumenesc, 2 până la 3 minute. Flip și repetați procesul. După gătit tot puiul, țineți cald acoperit pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați marsala în tigaie la foc mediu-mare. Acest lucru va degrada tigaia. După deglazare, reduceți vinul cu trei sferturi de volum, astfel încât să rămână 2 uncii. Apoi adăugați ciupercile. Amestecați ciupercile, răzuind părțile laterale, apoi terminați cu stocul de vițel. Lăsați stocul să se încălzească și să se îngroașe timp de 4 până la 5 minute, apoi scoateți-l de pe foc. Se amestecă untul și se termină lingonind peste puiul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Stoc De VițelStoc De Vițel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Garnisiți cu ierburi proaspete sau brânză, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ierburi ProaspeteIerburi Proaspete
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista