Pui marocan cu o oală

Pui marocan cu o oală
Puiul marocan cu o oală este un fel principal care servește 4. O porție conține 524 calorii, 60g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $3.92 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piept de pui, chimen măcinat, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă de la BBC Good Food are 72 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este extraordinar. Încercați Pui marocan cu o oală, Plăcintă Marocană Cu Oală De Pui, și Crock Pot Marocan Pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentați pieptul de pui peste tot cu chimen și mult piper negru măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și gătiți puiul cu ceapa timp de 4 minute. Întoarceți puiul și gătiți încă 3 minute. Amestecați ceapa în jurul puiului în mod regulat în timp ce gătesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Introduceți roșiile și 250 ml apă în tigaie și amestecați harissa, miere, dovlecei și naut. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 15 minute până când puiul este fraged și sosul s-a îngroșat ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
HarissaHarissa
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista