Pui marinat Italian cu cartofi roșii

Puiul marinat Italian cu cartofi roșii este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 847 calorii, 56G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coapse și copane de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui La Grătar Marinat Italian, Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei, și Iaurt-pui marinat cu ciuperci și cartofi dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru a face marinada, amestecați sucul de lămâie, uleiul, oțetul, fulgii de chile, oregano, usturoiul și presărați sare și piper într-un bol mic. Într-o pungă de plastic sau într-un recipient etanș, adăugați bucățile de pui, cartofi, morcovi și ceapă.
Adăugați marinata în pungă, aruncați bine pentru a acoperi uniform și refrigerați 1 până la 10 ore. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Așezați cartofii, morcovii și ceapa într-un singur strat într-un vas mare de copt din sticlă.
Transferați puiul și așezați deasupra legumelor.
Stropiți toată marinata din pungă peste pui. Prăjiți puiul până când este gătit sau un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F, aproximativ 40 de minute. Acoperiți puiul și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.