Pui marinat Italian cu cartofi roșii

Pui marinat Italian cu cartofi roșii
Puiul marinat Italian cu cartofi roșii este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 847 calorii, 56G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, coapse și copane de pui, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este extraordinar. Încercați Pui La Grătar Marinat Italian, Pui la grătar marinat Italian cu dovlecei, și Iaurt-pui marinat cu ciuperci și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pentru a face marinada, amestecați sucul de lămâie, uleiul, oțetul, fulgii de chile, oregano, usturoiul și presărați sare și piper într-un bol mic. Într-o pungă de plastic sau într-un recipient etanș, adăugați bucățile de pui, cartofi, morcovi și ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Bucăți De PuiBucăți De Pui
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MarinadaMarinada
CartofiCartofi
MorcovMorcov
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
OțetOțet
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
BolBol
3
Adăugați marinata în pungă, aruncați bine pentru a acoperi uniform și refrigerați 1 până la 10 ore. Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați cartofii, morcovii și ceapa într-un singur strat într-un vas mare de copt din sticlă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Transferați puiul și așezați deasupra legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Pui întregPui întreg
6
Stropiți toată marinata din pungă peste pui. Prăjiți puiul până când este gătit sau un termometru citit instantaneu înregistrează 165 de grade F, aproximativ 40 de minute. Acoperiți puiul și lăsați să se odihnească 5 minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Piccini Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista