Pui Marinat Cu Lămâie De Rozmarin

Marinat pui de lamaie rozmarin ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, lămâie, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Măsline Marinate Cu Rozmarin-Lămâie, Măsline marinate cu lămâie, cimbru și rozmarin, și Miel marinat prăjit cu cartofi de lămâie și rozmarin.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați sucul de lămâie, uleiul de măsline și rozmarinul.
Așezați feliile de pui și lămâie în pungă. Sigilați și agitați pentru a acoperi. Marinati la frigider 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Ungeți ușor grătarul. Aruncați marinada și puneți puiul la grătar 8 minute pe fiecare parte sau până când sucurile se limpezesc. Nu vă faceți griji că rozmarinul se lipeste de pui, are un gust minunat când este la grătar. Dacă folosiți crenguțe proaspete de rozmarin, aruncați tulpinile pe cărbuni - acestea conferă puiului și mai mult o aromă de rozmarin fumuriu!