Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și fără lactate rețete pentru repertoriul dvs., pui mai sănătos Bălți ar putea fi o rețetă ar trebui să încercați. Pentru $2.48 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 254 calorii. Mergeți la magazin și ridicați păstăi de cardamom, căței de usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 413 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este extraordinar. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Pui Bălți, Bălți Pui Pasanda, și Pui Cu Unt De Bălți.
Instrucțiuni
1
Puneți puiul într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă sucul de lămâie, boia de ardei, pudra de ardei iute și o măcinare de piper negru (pasul 1), apoi se lasă la marinat cel puțin 15 minute, de preferință puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor Piure
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă wok sau saut. Introduceți bățul de scorțișoară, păstăile de cardamom, ardeiul iute întreg și semințele de chimen și amestecați-le scurt doar pentru a colora și elibera parfumul lor (pasul 2). Se amestecă ceapa, usturoiul și ghimbirul și se prăjește la foc mediu-mare timp de 3-4 minute până când ceapa începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Păstăi De Cardamom
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1 Cană De Usturoi Tocat
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați uleiul rămas, apoi aruncați puiul și amestecați timp de 2-3 minute sau până când nu mai pare crud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se amestecă turmericul, chimenul, coriandrul măcinat și garam masala împreună. Sfat în tigaie, coborâți focul la mediu și gătiți timp de 2 minute (Pasul 3).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Măcinat
Garam Masala
Turmeric
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă passata și 150 ml apă, apoi se aruncă bucățile de piper. Când începeți să faceți bule, reduceți focul și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când puiul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pasata
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Se amestecă Roșia, se fierbe timp de 2-3 minute, apoi se adaugă spanacul și se întoarce în tigaie pentru a se ofili. Condimentează cu puțină sare. Dacă doriți să subțiați sosul, stropiți cu puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Scoateți bățul de scorțișoară, ardeiul iute și păstăile de cardamom, dacă doriți, înainte de servire. Împrăștiați cu coriandru proaspăt și serviți cu orez cald chapatis sau basmati, dacă doriți.