Pui la tigaie cu Salsa verde italiană

Rețeta de pui la tigaie cu Salsa verde italiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, crenguțe de mentă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, Pui Salsa Verde În Stil Italian, și Friptură prăjită cu Salsa Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine pentru a acoperi.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Așezați restul de 2 lingurițe de ulei, pătrunjel și ingredientele rămase, cu excepția pâinii, într-un robot de bucătărie; procesați 10 secunde sau până se toacă fin. Rupeți pâinea țărănească în bucăți; adăugați la procesor și procesați 4 secunde sau până se omogenizează bine. Feliați subțire fiecare jumătate de piept de pui și serviți acoperit cu salsa verde.