Pui la tigaie cu Salsa verde italiană

Pui la tigaie cu Salsa verde italiană
Rețeta de pui la tigaie cu Salsa verde italiană este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 292 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați sare, crenguțe de mentă, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Pui Salsa Verde Cremos Cu O Singură Tigaie, Pui Salsa Verde În Stil Italian, și Friptură prăjită cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigilați și agitați bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați restul de 2 lingurițe de ulei, pătrunjel și ingredientele rămase, cu excepția pâinii, într-un robot de bucătărie; procesați 10 secunde sau până se toacă fin. Rupeți pâinea țărănească în bucăți; adăugați la procesor și procesați 4 secunde sau până se omogenizează bine. Feliați subțire fiecare jumătate de piept de pui și serviți acoperit cu salsa verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
PătrunjelPătrunjel
PâinePâine
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Burn Cottage Cashburn Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate33
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista