Pui la grătar și Panini de ardei roșu prăjit

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar și panini de ardei roșu prăjit. O porție conține 673 calorii, 34G de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,59 USD pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, ulei de măsline extravirgin, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Șuncă la grătar, brânză și Panini de ardei roșu prăjit, Panini de pui și ardei roșu prăjit cu Pesto de coriandru și Feta, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute.
Instrucțiuni
Puiușor aplatizați puiul cu un ciocan (doar până la o grosime uniformă.) Într-un blender sau robot de bucătărie, piure de roșii uscate, pesto, ulei de măsline, suc de lămâie, sare și piper.
Adăugați jumătate din amestec într-o pungă ziploc cu pieptul de pui. Smush în jurul pentru a acoperi pui, apoi frigider pentru câteva ore sau peste noapte. După marinare, încălziți tigaia grea sau grătarul la mediu. Grill sau gatiti carnea de pui până la făcut. Feliați puiul în fâșii. Intindețiîntr-un castron mic, combinați maioneza și 3 linguri din amestecul de roșii uscate. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider până când este nevoie. Ardei roșii PRĂJITEDACĂ aveți o plită pe gaz, înnegriți ardeii roșii direct peste flacără. (Dacă nu aveți o plită Pe gaz, înnegriți-le direct sub puiul cuptorului.) Înnegriți complet / char pe toate părțile, apoi sigilați imediat într-o pungă ziploc. Lăsați ardeii să stea, sigilați, în pungă timp de cel puțin 20 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, scoateți din pungă și folosiți degetele pentru a aluneca de pe pielea înnegrită. (Nu vă fie teamă să lăsați niște bucăți negre!) Lop de pe partea de sus, se taie în jumătate, apoi semințe și felie în fâșii. Pune deoparte. Pentru a Asamblapentru a face panini, întindeți cantități generoase de roșii/pesto uscate întinse pe o parte a tuturor bucăților de pâine. Pe patru dintre bucăți, aranjați 1/4 din feliile de pui, 1/4 din feliile de ardei și două bucăți de provolone. Cu celelalte patru bucăți de pâine cu fața întinsă în jos. Ungeți ambele părți ale sandvișului, apoi grătiți în panini maker sau pe o tigaie la foc mediu-mic. (Dacă utilizați o tigaie, setați o tigaie grea sau o tigaie deasupra sandvișului, pe măsură ce fiecare parte se rumeneste.) Feliați sandvișurile în jumătate și serviți imediat cu struguri reci. Delicios!