Pui La Grătar În Stil Lexington

Puiul la grătar în stil Lexington este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 40g de grăsime, și un total de 567 calorii. Această rețetă servește 10. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei vegetal, piper, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 27%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Pui La Grătar În Stil Lexington, Slaw Roșu În Stil Lexington, și Salată De Grătar În Stil Lexington.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 6 ingrediente până se amestecă.
Așezați jumătate din amestecul de oțet și pui într-o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; sigiliu. Repetați procedura cu amestecul de oțet rămas și puiul, plasându-l într-o pungă separată de congelator din plastic cu fermoar. Se răcește puiul cel puțin 2 ore sau până la 8 ore, întorcându-se ocazional.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
35 până la 40 de minute sau până când se termină, întorcându-se ocazional.
* 8 jumătăți de piept de pui jupuite și dezosate și 8 pulpe de pui jupuite și dezosate pot fi înlocuite cu pui întregi. Se răcește în marinată cel puțin 1 până la 2 ore, întorcându-se ocazional. Pui la grătar, acoperit cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când se termină.