Pui la grătar sud-vestic cu unt de var

Southwestern pui la gratar cu unt de var ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 85 de cenți pe porție. O porție conține 462 calorii, 26g de proteine, și 38g de grăsime. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Mergeți la magazin și ridicați serrano chile, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza pudra de cacao ai putea urma acest curs principal cu BB luni: negrese de cacao ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Pui la grătar sud-vestic cu unt de var, Pâine de porumb din sud-vest cu unt de miere de Chili-Lime, și Salată de creveți sud-vestică la grătar cu sos de Lime-chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați primele 8 Ingrediente. Cu o lingură sau o perie de ungere, întindeți pasta de condimente peste pui.
Pui la grătar folosind foc mediu pentru un grătar cu gaz sau căldură indirectă pentru un grătar cu cărbune. Închideți capacul și grătați până când puiul atinge 180 de grade F în coapse și 170 de grade F în sân, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, combinați toate ingredientele de unt de var.
Stropiți peste pui chiar înainte de servire sau serviți separat pentru scufundare.