Pui La Grătar Spiedies

Spiedies de pui la gratar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 630 calorii. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $2.86 pe portie. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de piper, fulgi de piper, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin alb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Catifea Roșie ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Spiedies de pui (sandvișuri de pui la grătar marinate cu lămâie și ierburi), Marinate Spiedies de pui cu sos de usturoi, și Spiedies.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, menta, usturoiul, zahărul, oregano, busuiocul, sarea, fulgii de ardei roșu și piperul negru într-un blender. Puree până la lichefiat, aproximativ 30 de secunde.
Așezați coapsele de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă, turnați marinada și masați pentru a acoperi. Strângeți excesul de aer și sigilați punga. Marinați la frigider timp de 24 de ore, întorcându-vă ocazional.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul și puneți-l pe frigarui. Se condimentează cu sare.
Se toarnă marinada într-o cratiță mică. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Așezați frigarui pe grătarul preîncălzit și gătiți timp de 5 până la 6 minute, întoarceți și gătiți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, încă 5 până la 6 minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Scoateți din grătar și odihniți carnea câteva minute.
Prăjiți rulouri de hoagie și întindeți fiecare cu o parte din marinada rezervată.
Așezați o frigăruie pe fiecare rolă și îndepărtați cu grijă frigăruia, lăsând puiul în chiflă.