Pui la grătar picant
Pui la grătar Zesty este un fel principal fără gluten. O porție conține 352 de calorii, 31 g de proteine și 12 g de grăsimi. Această rețetă servește 2 și costă 1,57 USD per porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru The Fourth Of July. Această rețetă de la Taste of Home necesită orez, 4 linguri de sos de salată italiană, jumătăți de piept de pui și salsa groasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 48%, care este solid. Rețete similare sunt pui la grătar zestor, pui la grătar zesty Santa Fe și salată de pui la grătar zestă.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați 2 linguri de salsa și 2 linguri de dressing pentru salată; adauga puiul. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; da la frigider pentru cel putin 2 ore.
Într-o cratiță mică, combinați salsa și dressingul rămase; gatiti la foc mic pana se incalzesc, amestecand din cand in cand; da deoparte si tine la cald.
Scurgeți și aruncați marinata. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Prăjiți puiul, acoperit, la foc mediu sau prăjiți 4 in. de foc timp de 6-8 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne indică 170°. Acoperiți imediat cu brânză.
Serviți peste orez dacă doriți. Acoperiți cu amestecul de salsa.