Pui la grătar Monterey
Puiul la grătar Monterey este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34 g de proteine , 24 g de grăsimi și un total de 432 de calorii . Pentru 1,91 USD per porție , această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită fâșii de bacon, roșii, jumătăți de piept de pui și brânză cheddar. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor solid de 58% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Cod Monterey , Pui la cutie de bere la grătar și Adobo, Creveți la grătar cu usturoi .
Instrucțiuni
Tăiați fâșii de bacon în jumătate pe lățime. Într-o tigaie mare, gătiți baconul la foc mediu până când este gătit, dar nu este crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Scurgeți scurgerile din tigaie; gătiți puiul în unt la foc mediu timp de 5-6 minute pe fiecare parte sau până când un termometru arată 170°.
Acoperiti fiecare piept de pui cu sosul gratar, ceapa verde, rosiile si doua bucati de bacon rezervate; se presară cu brânză. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până când brânza se topește.