Pui La Grătar Marinat Chipotle

Pui La Grătar Marinat Chipotle
Puiul la grătar marinat Chipotle necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet balsamic, sare kosher, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chipotle Var Marinat Cotlet De Porc La Grătar, Chipotle var marinat cotlet de porc la grătar sau filet, și Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC.

Instrucțiuni

1
Puneți ardeii chipotle, usturoiul, ardeiul cayenne, boia de ardei, piperul negru, chimenul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, mierea, oțetul și uleiul de măsline într-un blender. Puree până când nu rămân bucăți de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Se toarnă 1/4 din marinată într-un vas mic și se lasă deoparte. Frecați un vârf de sare kosher în fiecare toiag de pui și puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Copane De PuiCopane De Pui
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
3
Se toarnă marinada, se agită și se sigilează. Marinada cel puțin 2 ore în frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
6
Gatiti pulpele de pui pe gratarul preincalzit pana cand nu mai sunt roz la os si sucurile curg limpede, aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Odată ce picioarele sunt complet fierte, ungeți bine cu marinada rămasă, acoperiți grătarul și gătiți și 2 minute suplimentare pe fiecare parte pentru a glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Picior De PuiPicior De Pui
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista