Pui La Grătar Marinat Chipotle
Puiul la grătar marinat Chipotle necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 212 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de oțet balsamic, sare kosher, sos Worcestershire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Chipotle Var Marinat Cotlet De Porc La Grătar, Chipotle var marinat cotlet de porc la grătar sau filet, și Pui Chipotle la grătar cu sos de cremă Chipotle-SRC.
Instrucțiuni
Puneți ardeii chipotle, usturoiul, ardeiul cayenne, boia de ardei, piperul negru, chimenul, sucul de lămâie, sosul Worcestershire, mierea, oțetul și uleiul de măsline într-un blender. Puree până când nu rămân bucăți de usturoi.
Se toarnă 1/4 din marinată într-un vas mic și se lasă deoparte. Frecați un vârf de sare kosher în fiecare toiag de pui și puneți-l într-o pungă de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada, se agită și se sigilează. Marinada cel puțin 2 ore în frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă.
Gatiti pulpele de pui pe gratarul preincalzit pana cand nu mai sunt roz la os si sucurile curg limpede, aproximativ 8 minute pe fiecare parte. Un termometru cu citire instantanee introdus lângă os trebuie să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C). Odată ce picioarele sunt complet fierte, ungeți bine cu marinada rămasă, acoperiți grătarul și gătiți și 2 minute suplimentare pe fiecare parte pentru a glazura.