Pui La Grătar Hoisin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar Hoisin. Această rețetă servește 8 și costă 1,42 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 449 calorii, 33g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, ketchup, sos hoisin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Pui La Grătar Hoisin, Hoisin-piept de pui la grătar, și Pui La Grătar Cu Zmeură-Hoisin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti sosul de grătar, combinați primele 6 ingrediente într-un castron mediu.
Așezați 3/4 cană de sos într-un castron mare; acoperiți și răciți sosul de grătar rămas.
Adăugați pui în sosul de grătar într-un castron mare; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și marinați la frigider 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 37
Scoateți puiul din castron; rezervați marinada.
Așezați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Întoarceți puiul; ungeți cu marinată rezervată.
Coaceți încă 20 de minute sau până când ați terminat. Aruncați marinada.
Aduceți restul de 3/4 cană de sos de grătar la fiert într-o cratiță mică; reduceți focul și gătiți până când este ușor gros și redus la aproximativ 1/2 cană (aproximativ 5 minute).