Pui La Grătar Glazurat Cu Bourbon

Puiul la grătar glazurat cu Bourbon este un fără lactate felul principal. Pentru $2.43 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 482 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați bourbon, pui, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma siropul de arțar, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Mic Dejun Chia Cu Vanilie-Migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cotlete De Porc Glazurate Cu Bourbon La Grătar, Gratar Bourbon-Glazurate Carne De Vită Kabobs, și Pui Glazurat Cu Bourbon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune pentru gătit indirect. Periați cu grijă grătarul cu ulei vegetal.
Așezați puiul, cu pielea în jos, pe grătar. Capac; gatiti 15 minute. Întoarceți pielea de pui cu fața în sus. Acoperiți; gătiți cu 20 până la 30 de minute mai mult, întorcându-vă ocazional, până când sucul de pui este limpede atunci când cele mai groase bucăți sunt tăiate până la os (cel puțin 165 buc.f).
Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase.
Periați puiul cu o parte din glazură. Capac; gatiti 3 pana la 5 minute, cu pielea in jos, pana se rumeneste profund.
Scoateți puiul de pe grătar în platou.
Periați cu glazura rămasă.