Pui La Grătar Din Kansas City
O porție conține 393 calorii, 8g de proteine, și 18g de grăsime. Dacă 76 de cenți pe porție cade în bugetul dvs., Kansas City pui la grătar ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frecare din kansas city, apă, așchii de lemn de hickory și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pui la grătar în stil Kansas City, Piept La Grătar Din Kansas City, și Kansas City Sue ' s Chicken {aragaz lent}.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă 1 oră; se scurge bine.
Slăbiți pielea de pe coapse și tobe introducând degetele, împingând ușor între piele și carne. Frecați Kansas City Dry frecați uniform sub pielea slăbită; lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Scoateți grătarul; pune deoparte. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte până la mediu-mare și lăsând o parte fără căldură.
Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Așezați tigaia pe partea încălzită a grătarului; adăugați jumătate din așchii de lemn în tigaie.
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Se toarnă 2 căni de apă în tigaie. Acoperiți grătarul cu spray de gătit; așezați grătarul pe grătar.
Așezați puiul pe grătar peste tigaia cu folie pe partea neîncălzită. Închideți capacul; gatiti 1 1/2 ore.
Adăugați așchii de lemn suplimentare la jumătatea timpului de gătit. Întoarceți puiul; acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când un termometru înregistrează 16
Scoateți puiul de pe grătar; lăsați să stea 10 minute.
Îndepărtați și aruncați pielea.
Aduceți sosul la foc mic într-o cratiță mică.
Periați puiul cu 1/2 cană de sos.
Serviți puiul cu sosul rămas.