Pui La Grătar Cu Var-Tarhon
Puiul la grătar Lime-tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 servește 6 și costă $1.4 pe portie. O porție conține 449 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tarhon, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Pui Tarhon Lime, Pui De Tarhon Portocaliu La Grătar, și Pui la grătar Dijon și tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți uleiul de măsline, sucul de lămâie, ceapa, tarhonul, sarea și sosul fierbinte într-o pungă de plastic mare, resigilabilă; se agită pentru a se amesteca.
Adăugați coapsele de pui, acoperiți cu marinată, stoarceți aerul și dați-le la frigider timp de cel puțin 4 ore.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie și grătar ușor de ulei.
Scoateți puiul din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Se condimentează cu sare și piper.
Pui la grătar aproximativ 30 de minute, sau până când nu mai este roz în centru. Coapsele de pui nu se usucă ușor, așa că nu vă fie teamă să le gătiți puțin mai mult, dacă este necesar.