Pui la grătar cu sos rapid pentru grătar

Reteta de pui la gratar cu sos rapid BBQ este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 386 calorii, 31g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de sare, piper, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pui la grătar Italian la grătar, [Recenzie-produs] rapidă din Malaezia pui Curry (ft. Sos Curry Instant Din Carne A1), și Sos de grătar Vegan de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mic.
Adăugați ceapa și ardeiul verde; gatiti 5 minute, amestecand, pana se inmoaie. Se amestecă sosul de grătar. Gatiti timp de 3 minute pentru a incalzi si amesteca aromele, amestecand des.
Condimentează puiul cu sare și piper.
Combinați puiul și 1 cană de sos într-o pungă mare de plastic cu fermoar; flip pentru a acoperi. Marinați la frigider timp de 10 minute sau până la 2 ore.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada rămasă și punga.
Așezați puiul pe un grătar Uns cu ulei peste cărbuni mediu-fierbinți; gatiti 12 minute, intorcand o data.
Serviți puiul cu sosul de grătar rămas.