Pui la grătar cu sos picant de roșii braziliene și nucă de cocos

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul la grătar cu roșii braziliene picante și sos de nucă de cocos. Această rețetă face 4 porții cu 1020 calorii, 66g de proteine, și 80g de grăsime fiecare. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Dacă aveți ghimbir, ceapă, ulei de gătit și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 48%. Încercați Midii la grătar cu sos picant de nucă de cocos-roșii, Pulpe de pui la grătar în stil thailandez, cu sos dulce-picant și orez cu nucă de cocos, și Gătit ușor: Kebab picant de pui de roșii la grătar cu sos de mentă de iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde grătarul. Într-un vas puțin adânc, combinați 3 linguri de ulei cu două treimi din usturoiul tocat. Înveliți puiul cu jumătate din uleiul de usturoi și condimentați cu 1/4 linguriță de sare și 1/8 linguriță de piper. Puneți puiul la grătar la foc moderat, ungând cu uleiul de usturoi rămas, până când tocmai ați terminat, aproximativ 10 minute pe parte pentru sâni, 13 pentru picioare.
Între timp, într-o cratiță medie, încălziți restul de 1 lingură de ulei la foc moderat.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul rămas, ghimbirul și jalapeosul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut mai mult.
Adăugați roșiile, laptele de cocos, restul de 1/2 linguriță de sare și un vârf de piper. Se aduce la foc mic și se gătește, amestecând ocazional, până se îngroașă, aproximativ 5 minute. Se amestecă coriandrul și se servește cu puiul.
Sugestii de meniu: orezul și fasolea sau fasolea prăjită sunt garnituri tipice braziliene care au un gust deosebit de bun cu puiul.
Recomandarea vinului: acest fel de mâncare picant va demola orice subtilitate într-un vin. Alegeți ceva simplu și gulpable: un vin alb proaspăt, cum ar fi un pinot bianco din nordul Italiei, un roșu ușor răcit, cum ar fi Beaujolais din Franța, sau o bere.