Pui la grătar cu sos de muștar cu miere

Puiul la grătar cu pansament cu muștar de miere este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 375 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 105 gurmanzi și bucătari. Un amestec de alt, suc de lămâie, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline extravirgin, puteți urma acest fel principal cu Peach Crisp: sănătos crocant pentru micul dejun ca desert. Acesta este adus la tine de Norecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu sos de muștar cu miere, Pui la grătar cu sos de muștar cu miere, și Salată de pui la grătar cu pansament sănătos de muștar cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu cât puteți înainte, presărați ambele părți ale puiului cu sare și piper. În mod ideal, îl veți lăsa să stea 30 de minute, astfel încât sarea să poată pătrunde în carne, dar dacă aveți timp scurt, puteți merge mai departe imediat. Spălați salata verde și uscați-o într-un filator de salată.
Încălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar până când este fierbinte.
Stropiți 2 lingurițe de ulei de măsline pe pui și frecați pe ambele părți.
Așezați puiul cu pielea în jos pe grătar până când are semne bune de grătar, apoi răsturnați și grătiți până când puiul este gătit (înregistrat la 160 de grade F pe un termometru).
Transferați puiul pe o tăietură și lăsați-l să se odihnească timp de 10 minute.
Bateți uleiul de măsline, mierea, muștarul din cereale integrale, sucul de lămâie și muștarul fierbinte împreună într-un castron. Feliați puiul în bucăți de mușcătură.
Stropiți câteva linguri de pansament pe verdeață și aruncați pentru a acoperi. Sare și piper după gust. Aranjați puiul deasupra salatei și stropiți cu pansamentul rămas.