Pui la grătar cu sos de cremă de coacăze Marsala

Pui la grătar cu sos de cremă de coacăze Marsala
Puiul la grătar cu sos de cremă Marsala-coacăz necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $3.09 pe portie. O porție conține 247 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Un amestec de capace de ciuperci shiitake, suc de lămâie, lapte degresat evaporat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Inghetata de lamaie cu sos de Coacaze Negre, și Tortellini, ciuperci în sos de cremă Marsala-Mascarpone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de vin, ciuperci și coacăze într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
CoacăzeCoacăze
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
3
Încălziți 1/4 cană de bulion într-o tigaie antiaderentă medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați praz și eșalotă; saut 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Adăugați vinul rămas și bulionul rămas; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Combinați laptele și amidonul de porumb într-un castron mic; se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul de lapte și amestecul de ciuperci în tigaie; aduceți la fierbere și gătiți 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se ia de pe foc și se amestecă sucul de lămâie și sarea; se lasă deoparte și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
9
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Așezați puiul pe grătar sau pe tigaia de broiler acoperită cu spray de gătit și gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata. Lingură sos de smântână peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Sos De SmântânăSos De Smântână
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista