Pui La Grătar Cu Piper De Lămâie
Lemon Pepper pui la gratar este un fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă cu 5 porții. O porție conține 291 calorii, 26g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 3,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă este plăcută de 22 de mâncăruri și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână jumătăți de piept de pui, muștar, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 51%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Aripi De Pui Cu Ardei De Lămâie La Grătar, Friteuză Cu Aer Lămâie Piper Pui La Grătar, și Pui la grătar cu usturoi, lămâie și piper.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați ardeiul de lămâie, muștarul uscat și rozmarinul uscat zdrobit.
Așezați jumătățile de piept de pui într-un castron mediu. Frecați cu usturoi. Introduceți amestecul de ardei de lămâie și frecați-l în pui.
Se toarnă suc de lămâie și vin alb uscat. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 3 ore înainte de grătar.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură mare și grătar ușor de ulei.
Gatiti piepturile de pui marinate pe gratarul pregatit pana cand carnea nu mai este roz si sucurile curg limpede sau pana la coacerea dorita.