Pui la grătar cu Chutney de mentă, portocală și Chile

Puiul la grătar cu mentă, portocală și chutney Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 212 calorii, 36g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați acompaniament:mentă, ulei de măsline, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Pulpe de pui la grătar cu chutney de coriandru-mentă, chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney, și Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul pentru gătit.
Se usucă puiul, apoi se unge cu ulei și se condimentează cu sare și piper.
Grătar pe un raft setat la 5 până la 6 inci peste cărbuni strălucitori până când este gătit, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o tăietură și lăsați să stea, acoperită, 5 minute.
Înmuiați fiecare piept de pui în chutney pentru a acoperi și servi cu chutney rămas.
Fiecare porție, inclusiv chutney, aproximativ 233 de calorii și 5 grame de grăsime