Pui La Grătar Cu Chili
Puiul la grătar cu Chili este un fără gluten felul principal. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de așchii de lemn mesquite, oțet de cidru, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Chili, Chili De Vită La Grătar, și Chili De Curcan La Grătar.
Instrucțiuni
Înmuiați așchii de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și următoarele 10 ingrediente; pus deoparte.
Așezați în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu și pliați marginile pentru a sigila. Faceți mai multe găuri în partea de sus a pachetului.
Pregătiți focul îngrămădind cărbune sau roci de lavă pe părțile laterale ale grătarului, lăsând centrul gol.
Așezați pachetul de folie pe 1 parte a cărbunilor; așezați tava de picurare între cărbuni. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar.
Aranjați puiul, cu pielea în sus, peste tigaia de picurare; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
10 minute pe fiecare parte.
Periați puiul cu sos; grătiți încă 20 până la 25 de minute sau până când ați terminat, ungând și întorcând frecvent.