Pui La Grătar Cu Chili

Pui La Grătar Cu Chili
Puiul la grătar cu Chili este un fără gluten felul principal. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de așchii de lemn mesquite, oțet de cidru, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pui La Grătar Cu Chili, Chili De Vită La Grătar, și Chili De Curcan La Grătar.

Instrucțiuni

1
Înmuiați așchii de lemn în apă pentru a acoperi 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Se amestecă împreună 1/4 cană de apă și următoarele 10 ingrediente; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
3
Scurgeți așchii de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
4
Așezați în centrul unui pătrat mare de folie de aluminiu și pliați marginile pentru a sigila. Faceți mai multe găuri în partea de sus a pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Pregătiți focul îngrămădind cărbune sau roci de lavă pe părțile laterale ale grătarului, lăsând centrul gol.
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
6
Așezați pachetul de folie pe 1 parte a cărbunilor; așezați tava de picurare între cărbuni. Înveliți suportul pentru alimente cu spray de gătit pentru legume; așezați pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Panceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 InchPanceta Feliată Subțire, Tăiată în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Aranjați puiul, cu pielea în sus, peste tigaia de picurare; grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
10 minute pe fiecare parte.
9
Periați puiul cu sos; grătiți încă 20 până la 25 de minute sau până când ați terminat, ungând și întorcând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe5 Piepți De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Cubulețe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista