Pui La Grătar Cu Busuioc
Busuioc pui la gratar ar putea fi doar fără gluten și primar rețetă pe care o căutați. O porție conține 262 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.33 pe portie, primești un fel principal care servește 4. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui jupuite, frunze proaspăt de busuioc, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 644 de mâncăruri și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, care este solid. Rețete similare sunt Pui De Lămâie-Busuioc La Grătar, Pui de busuioc la grătar și roșii, și Busuioc Marinat Pui La Gratar.
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul cu cărbune.
Apăsați ardeiul măcinat grosier în partea cărnoasă a jumătăților de piept de pui. Se amestecă busuiocul tocat în untul topit.
Ungeți ușor puiul cu acest amestec. Într-un castron mic, combinați untul înmuiat, busuiocul tocat, parmezanul, pudra de usturoi, sarea și piperul. Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se amestecă ușor.
Transferați într-un castron mic de servire; pus deoparte.
Grătiți puiul peste cărbuni medii timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte, ungând frecvent cu amestecul de unt topit rămas.
Serviți puiul la grătar cu amestecul de busuioc-unt.
Garnisiți cu izvoare proaspete de busuioc, dacă doriți.