Pui La Grătar Citrus Teriyaki
Pui la grătar Citrus Teriyaki ar putea fi doar Japoneză rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 243 calorii, 29G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,16 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați oferte de piept de pui, ardei gras, concentrat de suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma dovleceii, puteți urma acest fel principal cu Zucchini Desert Squares ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Pui Teriyaki La Grătar, Pui Teriyaki La Grătar, și Pui La Grătar Teriyaki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați glazura teriyaki, concentratul de suc de portocale și coaja de portocală. Rezervă 2 linguri amestec.
Adăugați pui la amestecul rămas; aruncați pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Între timp, încălziți grătarul cu gaz sau cărbune.
Așezați coșul de grătar (grătarul "wok") la foc mediu.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Puneți puiul în coșul de grătar.
Acoperiți și grătiți la foc mediu 6 până la 8 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional puiul, până când puiul se rumeneste.
Adăugați ingredientele rămase în coșul de grătar. Acoperiți și grătiți 6 până la 8 minute, agitând coșul sau amestecând ocazional, până când legumele sunt crocante-fragede și puiul nu mai este roz în centru.
Adăugați 2 linguri de marinată rezervată; se amestecă pentru a acoperi legumele și puiul. Acoperiți și grătiți 2 până la 3 minute sau până când se încălzește.