Pui la gratar cu vinaigret picant de ghimbir

Pui la gratar cu Vinaigrette ghimbir picant ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 480 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.96 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți ulei de măsline, pastă de wasabi, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de arahide ar putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Caramele De Arahide Sărate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Pui picant la grătar cu salată de fasole (și vinetă de chimen), Piept de pui la gratar cu glazura picant portocaliu-ghimbir, și Pulpe picante de pui la gratar cu ghimbir cu Mango Avocado Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Înveliți o tigaie sau o tavă pentru grătar cu aragaz cu spray de gătit și puneți la foc mediu-mare pentru a preîncălzi. Condimentează ambele părți ale puiului cu sare și piper negru.
Puneți puiul pe tigaie fierbinte și gătiți 3 până la 5 minute pe fiecare parte, până când este gătit.
Într-un castron mic, amestecați vinul de orez, uleiul vegetal, pasta de wasabi, muștarul fierbinte și ghimbirul. Pune deoparte.
Încălziți uleiul de susan într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de slaw și sosul de soia și gătiți 2 până la 3 minute, până se ofilesc.
Aranjați ambalajele wonton pe o suprafață plană. Topiți fiecare înveliș cu 1 linguriță de amestec de slaw. Trageți părțile laterale și prindeți mijlocul împreună, făcând o pungă.
Încălziți uleiul de arahide într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați poșete și gătiți 1 minut, până când fundul este maro auriu.
Adăugați bulion și aduceți la foc mic. Acoperiți și aburiți 3 până la 5 minute, până când poșetele sunt fragede și translucide.
Serviți 4 din jumătățile de piept de pui cu toată vinaigreta spooned deasupra și toate poșetele cerșetorului pe lateral. Rezervați puiul rămas pentru stroganoff, dacă doriți.