Puiul la cuptor și orezul cu fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă 77 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 272 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ardei gras, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Curcan la cuptor și orez cu fasole neagră, Pui Tex-Mex cu fasole neagră și orez, și Fasole neagră, pui și orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
3
Între timp, sotati ceapa, ardeiul gras și morcovul în ulei fierbinte într-o tigaie medie la foc mediu 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Morcov
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Combinați orezul fiert fierbinte, amestecul de ceapă, puiul, fasolea, roșiile tăiate cubulețe și ardeii iute și 1 1/2 căni de brânză într-un castron mare. Lingură într-un 3-qt ușor uns. sau vas de copt de 13 x 9 inci; se presară cu 1/2 cană de brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez Fiert
Tomate
Pui întreg
Brânză
Ardei Iute
Fasole
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
5
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute; descoperiți și coaceți 10 minute sau până când brânza este topită.