Pui la cuptor și mere de doamnă învelite cu slănină

Puiul la cuptor și merele Lady învelite cu slănină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 599 calorii, 23g de proteine, și 33g de grăsime. Pentru $2.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lady apples, maghiran plus 2 lingurițe de maghiran, piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pui la cuptor și mere de doamnă învelite cu slănină, Dippers Fondue: pui învelit cu slănină cu spanac, legume albite și mere, și Oferte De Pui Învelite Cu Slănină La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Gătiți slănina într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, răsturnând o dată, până când marginile sunt ușor rumenite, dar slănina este încă flexibilă (va continua să gătească la cuptor), 6 până la 8 minute în total.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, rezervând grăsimea în tigaie.
În timp ce baconul gătește, merele de miez, dacă se dorește, de jos, cu capătul ascuțit al unui cojitor de legume sau al unui cuțit de tăiat, lăsând tulpinile intacte. Înfășurați o felie de slănină în jurul fiecăruia dintre cele 8 mere, asigurând capetele de slănină străpungând cu tulpină sau folosind o jumătate de murătură de lemn.
Periați un vas de copt superficial de 3 litri (13 pe 9 inci) cu puțină grăsime de slănină, apoi adăugați mere în vas și coaceți, neacoperit, 10 minute.
Între timp, se usucă puiul și se presară cu sare și piper.
Încălziți grăsimea de slănină în tigaie la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumați, apoi gătiți puiul, răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Transferați puiul cu clești în vasul de copt, rearanjând o parte din mere, astfel încât puiul să se potrivească în fundul vasului și coaceți, neacoperit, 5 minute.
În timp ce puiul se coace, turnați grăsimea din tigaie și adăugați cidru, oțet și crenguțe de maghiran în tigaie. Se fierbe, amestecând și răzuind bucăți maro, până se reduce la jumătate (aproximativ 3/4 cană), aproximativ 5 minute.
Se toarnă sosul printr-o sită cu ochiuri fine într-o cană de măsurare, apăsând și apoi aruncând solidele.
Adăugați untul și maghiranul tocat în sos, amestecând până se topește untul.
Turnați sosul peste pui și mere și continuați să coaceți, neacoperit, până când puiul este gătit și merele sunt fragede, cu aproximativ 20 de minute mai mult.