Pui La Cuptor Latin
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 97 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 58 cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coapsele de pui, sosul de soia mai puțin sodic, mierea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Oală latină de pui și orez, Salată Latină De Pui, și Pui și orez în stil Latin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sucul de lămâie, sosul de soia, 2 linguri de miere și chipotle într-un castron mare.
Adăugați pui și aruncați bine pentru a acoperi.
Lăsați să stea 10 minute la temperatura camerei. Aranjați puiul pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit, rezervând marinada.
Coaceți la 400 timp de 15 minute.
Puneți marinada rezervată într-un blender și procesați până se omogenizează.
Puneți marinada în piure într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere și gătiți 3 minute.
Periați puiul cu jumătate de sos gătit; reveniți la cuptor și coaceți încă 10 minute.
Periați puiul cu sosul rămas; coaceți încă 10 minute sau până când un termometru înregistrează 165.