Puiul la cuptor cu zară necesită în jur 13 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.81 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 939 calorii, 49G de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 25265 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui La Cuptor Cu Zară, Pui De Lapte La Cuptor, și Pui De Lapte La Cuptor.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. montați o tavă cu o grătar și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
3
Se amestecă împreună zară, suc de lămâie, sos fierbinte, ceapă, cimbru, usturoi, sare și piper într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lapte Bătut
Sos Fierbinte
Usturoi
Piper
Ceapă
Cimbru
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Se adaugă puiul și se acoperă cu amestec. Se acoperă cu folie de plastic și locul în frigider timp de 3 ore sau în sus 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
5
Amestecați fulgii de porumb, parmezanul și cimbrul împreună. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Sare și Piper
Fulgi De Porumb
Cimbru
6
Scoateți puiul din marinată, lăsând excesul să se scurgă și dragați prin amestecul de fulgi de porumb-parmezan, apăsând pentru a-l ajuta să adere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Parmezan
Pui întreg
Porumb
7
Așezați pe tava de foi montată pe grătar și coaceți timp de 45 de minute până când sunt aurii și crocante.