Pui La Cuptor Cu Zară
Puiul la cuptor cu zară necesită în jur 13 ore de la început până la sfârșit. Pentru $2.81 pe portie, primești un fel principal care servește 4. O porție conține 939 calorii, 49G de proteine, și 34G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați zară, ceapă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Foodnetwork are 25265 de fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, care este extraordinar. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui La Cuptor Cu Zară, Pui De Lapte La Cuptor, și Pui De Lapte La Cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. montați o tavă cu o grătar și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Se amestecă împreună zară, suc de lămâie, sos fierbinte, ceapă, cimbru, usturoi, sare și piper într-un castron mare.
Se adaugă puiul și se acoperă cu amestec. Se acoperă cu folie de plastic și locul în frigider timp de 3 ore sau în sus 12 ore.
Amestecați fulgii de porumb, parmezanul și cimbrul împreună. Se condimentează cu sare și piper.
Scoateți puiul din marinată, lăsând excesul să se scurgă și dragați prin amestecul de fulgi de porumb-parmezan, apăsând pentru a-l ajuta să adere.
Așezați pe tava de foi montată pe grătar și coaceți timp de 45 de minute până când sunt aurii și crocante.