Pui la cuptor cu piersici

Puiul la cuptor cu piersici ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 264 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun, cuișoare măcinate, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Piersici Coapte, Mic Dejun Piersici Coapte, și Somon și piersici coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inci.
Puneți puiul în vasul de copt pregătit și presărați cu 1/2 cană de zahăr brun.
Puneți felii de piersică peste pui, apoi presărați cu 1/2 cană rămasă zahăr brun, ghimbir, cuișoare și suc de lămâie.
Coaceți aproximativ 30 de minute în cuptorul preîncălzit, bătând adesea cu sucuri, până când puiul este gătit și sucurile se limpezesc.