Pui la cuptor cu miere-muștar
Pui la cuptor cu miere și muștar este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 208 calorii, 25 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 6 ore și 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de pudră de curry, muștar dijon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui la cuptor cu miere și muștar, pui la cuptor cu miere și muștar și pui la cuptor.
Instrucțiuni
Ungeți o tavă de copt și puneți pieptul de pui în vas. Amestecați mierea, muștarul de Dijon, pudra de curry și sosul de soia într-un castron până când se combină bine și turnați amestecul peste pieptul de pui. Acoperiți vasul cu folie și lăsați la marinat la frigider 6 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Coaceți vasul acoperit cu folie în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi descoperiți, întoarceți pieptul de pui și ungeți puiul cu sos.
Coaceți încă 15 minute, până când sucurile curg limpede și puiul nu mai este roz înăuntru. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).