Pui la cuptor cu miere-muștar

Pui la cuptor cu miere-muștar
Pui la cuptor cu miere și muștar este un fel principal care servește 4. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 208 calorii, 25 g de proteine și 4 g de grăsime per porție. Pentru 1,48 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează în jur de 6 ore și 50 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de pudră de curry, muștar dijon, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 52%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și pui la cuptor cu miere și muștar, pui la cuptor cu miere și muștar și pui la cuptor.

Instrucțiuni

1
Ungeți o tavă de copt și puneți pieptul de pui în vas. Amestecați mierea, muștarul de Dijon, pudra de curry și sosul de soia într-un castron până când se combină bine și turnați amestecul peste pieptul de pui. Acoperiți vasul cu folie și lăsați la marinat la frigider 6 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
Amestecul Tău Preferat De Condimente în Stil SupermarketAmestecul Tău Preferat De Condimente în Stil Supermarket
2 Dovleci De Plăcintă Medii (2-1/2 Lire Fiecare)2 Dovleci De Plăcintă Medii (2-1/2 Lire Fiecare)
10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ10 Până La 12 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele (aproximativ
3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).3 Cești De Budincă De Vanilie Preparate Fără Zahăr (3,75 Uncii).
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/3 Cani De Nuci Macinate1-1/3 Cani De Nuci Macinate
Ton Ușor în Apă, Scurs și FulgiTon Ușor în Apă, Scurs și Fulgi
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
3
Coaceți vasul acoperit cu folie în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi descoperiți, întoarceți pieptul de pui și ungeți puiul cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)2 Jumătăți De Piept De Pui Dezosat și Fără Piele (6 Până La 8 Uncii Fiecare)
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Rădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument MicroplaneRădăcină De Ghimbir Proaspătă, Tocată Sau Rasă Cu Răzătoarea De Mână Sau Instrument Microplane
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier4 Roșii Prune, Fără Semințe și Tocate Grosier
4
Coaceți încă 15 minute, până când sucurile curg limpede și puiul nu mai este roz înăuntru. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să indice cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Murată, 14 Până La 18 UnciiCeapă Murată, 14 Până La 18 Uncii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Frunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru SosFrunze De Cimbru Proaspat Tocate, Plus 1 Lingurita Pentru Sos
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 50 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista