Pui la cuptor cu fructe uscate

Pui la cuptor cu fructe uscate
Pui la cuptor cu fructe uscate este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 964 calorii, 70g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, oțet de cidru, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo, Pecan-și-fructe uscate mere coapte, și Mere Coapte Umplute Cu Fructe Uscate Și Nuci Pecan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, combinați fructele, muștarul, sucul și oțetul. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul este gros, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Aliniați o tavă de copt de 9 pe 13 inci cu folie; ceață cu spray de gătit. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
3
Se toarnă amestecul de fructe peste și în jurul puiului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
4
Coaceți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 74°, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții5
Scor De Sănătate13
Revista