Pui la cuptor cu fructe uscate
Pui la cuptor cu fructe uscate este un fără gluten, fără lactate și primar felul principal. Această rețetă face 5 porții cu 964 calorii, 70g de proteine, și 55g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.83 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pui, oțet de cidru, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Pui cu sos de fructe pasiunii peste fructe uscate și nuci Orzo, Pecan-și-fructe uscate mere coapte, și Mere Coapte Umplute Cu Fructe Uscate Și Nuci Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.într-o cratiță mică, combinați fructele, muștarul, sucul și oțetul. Gatiti la foc mediu, amestecand ocazional, pana cand amestecul este gros, aproximativ 5 minute.
Aliniați o tavă de copt de 9 pe 13 inci cu folie; ceață cu spray de gătit. Condimentați puiul cu sare și piper și puneți-l în tigaie.
Se toarnă amestecul de fructe peste și în jurul puiului.
Coaceți până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește 74°, aproximativ 1 oră.
Lăsați să se odihnească cu 5 minute înainte de servire.