Cheddar pui la cuptor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 276 calorii, 21g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă de la Allrecipes are 5561 de fani. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de piept de pui, pudră de usturoi, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce e bine. Încercați Chimichangas De Pui Cheddar La Cuptor, Oferte De Pui Cheddar Dijon La Cuptor, și Fâșii De Pui La Cuptor Cu Cheddar Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas mediu de copt cu 1/4 cană de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un castron, amestecați făina, sarea, piperul și praful de usturoi. Într-un castron separat, bateți împreună oul și laptele. Într-un al treilea castron, amestecați brânza, pesmetul, cerealele. Dragați bucățile de pui în amestecul de făină, înmuiați în amestecul de ouă, apoi apăsați în amestecul de pesmet pentru a acoperi. Aranjați în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
Praf De Usturoi
Pesmet
Cereale
Brânză
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Lapte
Sare
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
3
Stropiți 2 linguri de unt uniform peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
4
Coaceți 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când acoperirea este maro aurie și sucurile de pui sunt limpezi.