Pui la abur și ciuperci Shiitake

Ciupercile de pui și Shiitake aburite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 61 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ulei de chili, ciuperci shiitake, boabe de piper Sichuan măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui la abur cu ciuperci Shiitake și Tofu, Găluște aburite cu ciuperci Shiitake în supă Sichuan, și Bulion de pui cu ciuperci Shiitake și Broccoli.
Instrucțiuni
Cu o seară înainte, aruncați puiul cu sarea și piperul într-un bol sau recipient mediu de amestecare. Acoperiți vasul și puneți la frigider puiul peste noapte sau până la 2 zile.
Când sunteți gata de abur, combinați bucățile de pui sărate cu ciupercile uscate și feliile de ghimbir într-un castron care se va potrivi în interiorul aburului.
Aburiti la foc mare pana cand bucatile de pui sunt doar fierte, aproximativ 20 de minute.
Se ia de pe foc și se adaugă scallions, boabe de piper Sichuan și ulei de chili (dacă se dorește). Condimentează după gust cu mai multă sare (dacă este necesar).
Se servește fierbinte. Resturile pot fi reîncălzite în abur.