Pui Kung Pao
Puiul Kung Pao necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $1.56 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă este plăcută de 91 de gurmanzi și bucătari. Vă este adus prin simple rețete. Dacă aveți la îndemână vin de orez shaoxing, ghimbir, prăjit și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Funcționează bine ca fel principal Chinezesc. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 70%. Încercați Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) pentru rețete similare.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc cu un rating de 5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc]()
Vinăria Good Hope Bush Vine Chenin Blanc
Chenin este un strugure extrem de versatil, capabil să facă vinuri excelente în multe forme diferite, de la recolta târzie la vinul de paie până la cheninul clasic uscat și chiar M-ul. Acest exemplu este un Chenin Blanc uscat minunat de plin de viață, intens, fructat și frumos echilibrat. Aromele de mere verzi și piersică albă invită Palatul suculent, dar întins. O adâncime de fructe este ceea ce diferențiază acest vin. Arată o mare persistență a aromei și prospețimii care persistă pe gust mult timp după ce vinul a dispărut. Foarte individual, caracterul acestui vin îl face un însoțitor perfect pentru zilele calde de vară și serile lungi de balsam.