Pui Kung Pao

Pui Kung Pao
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul Kung Pao. O porție conține 315 calorii, 28G de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de piper Sichuan măcinat, ulei de susan, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1050 de fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este minunat. Încercați Kung Pao Zucchini, Kung Pao Popeye (pui Kung Pao făcut cu pepite Popeye), și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Marinați puiul: într-un castron mediu, amestecați împreună sosul de soia, vinul de orez și amidonul de porumb până când amidonul de porumb este dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Vin De OrezVin De Orez
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați puiul și amestecați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
3
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute.
4
Pregătiți sosul: într-un alt castron, combinați negruloțet, sos de soia, sos hoisin, ulei de susan, zahăr, amidon de porumb și piper Sichuan. Se amestecă până se dizolvă zahărul și amidonul de porumb și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos HoisinSos Hoisin
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Ulei De SusanUlei De Susan
Sos De SoiaSos De Soia
PiperPiper
SosSos
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Poate fi necesar să porniți ventilatorul de evacuare al aragazului, deoareceprăjirea ardeilor iute uscați la foc mare poate deveni puțin fumurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute UscatArdei Iute Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
6
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare până când o perlă de apă sfârâie și se evaporă la contact.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați uleiul de arahide și rotiți pentru a acoperi baza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
BazaBaza
8
Adăugați ardeii iute și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde, sau până când ardeii iute tocmai au început să se înnegrească și uleiul este ușor parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Adăugați puiul și amestecați până nu mai roz, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
10
Adăugați albușurile de scallion, usturoiul și ghimbirul și amestecați timp de aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
11
Se toarnă sosul și se amestecă pentru a acoperi celelalte ingrediente. Se amestecă alunele și se fierbe încă 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArahideArahide
SosSos
12
Transferați pe o farfurie de servire, presărați verdeața de scallion deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
13
Retipărită cu permisiunea cărții de bucate chinezești de luat masa de Diana Kuan, 2012 Ballantine Books
14
Diana Kuan, este scriitoare de alimente și instructor de gătit care a predat gătitul chinezesc la Beijing și New York. Scrierile ei despre mâncare și călătorii au apărut în Boston Globe, Gourmet, Food & Wine și Time Out New York, printre alte publicații. Ea a apărut pe CBS Early Show și alte mass-media difuzate. Ea este autorul blogului www.appetiteforchina.com, care are peste 6,5 milioane de vizualizări de pagină și predă gătitul chinezesc la Whole Foods și Institutul pentru Educație Culinară (ICE) din New York, unde locuiește în prezent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
GheațăGheață
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista