Pui korma

Pui korma
Korma de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 336 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. 483 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână sultane, coriandru, ghimbir de mărimea degetului mare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 84%. Rețete similare sunt Korma vegetală , cum se face Korma vegetală, Pui Korma, și Pui Korma.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 ceapă tocată, 2 căței de usturoi tocați aproximativ și o bucată de ghimbir de mărimea degetului mare tocat într-un robot de bucătărie și bateți într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Introduceți pasta într-o tigaie mare cu 3 linguri de apă și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
3
Adăugați 4 linguri de pastă korma și gătiți încă 2 minute până când sunt aromate.
4
Se amestecă 4 piepturi de pui fără piele, dezosate, tăiate în bucăți de mușcătură, în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)Ardei Gras Rosu Taiat Marunt (aproximativ 1 Ardei Mediu)
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
5
Adăugați 50g migdale măcinate, 4 linguri sultane, 400 ml bulion de pui și linguriță zahăr tos auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Tos AuriuZahăr Tos Auriu
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Stafide AuriiStafide Aurii
6
Dați totul un amestec bun, apoi acoperiți și fierbeți timp de 10 minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți tigaia de pe foc, amestecați într-o oală de 150 g iaurt grecesc și niște condimente, apoi împrăștiați peste o grămadă mică de coriandru tocat și mai multe migdale măcinate, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Moale Pentru Ungerea Formelor De CoptUnt Moale Pentru Ungerea Formelor De Copt
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se servește cu orez basmati maro sau alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista