Pui Kabob
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Chicken Kabob. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 133 calorii, 12g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 74 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de bambus, sare, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Pui Kabob, Salată De Pui Kabob, și Pui Kabob Dippers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă timp de 30 de minute. Într-un vas de sticlă sau plastic superficial sau o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ceapa, usturoiul, pătrunjelul, boiaua, fulgii de piper, chimenul, sarea, 2 linguri de ulei de măsline și sucul de lămâie.
Adăugați pui; întorcându-se pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați, întorcând puiul ocazional, cel puțin 1 oră pentru a marina.
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Filetați bucăți de pui și ardei gras pe frigarui.
Așezați kabobs pe grătar la foc mediu. Gatiti 9-11 minute, intorcand ocazional; periaj cu restul de 2 linguri de ulei, pana cand puiul nu mai este roz in centru.