Pui Inasal

Pui Inasal
Puiul Inasal este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 512 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. Această rețetă de la Serious Eats are 50 de fani. Un amestec de piper, zahăr, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pui Inasal, Inasal na manok (pui la grătar, stil Bacolod), și Cum să gătești: Inasal na manok (pui la grătar, stil Bacolod).

Instrucțiuni

1
Puneți ulei vegetal, semințe de achiote, 3 căței de usturoi, frunze de dafin și chili ancho într-o cratiță medie. Întoarceți căldura la mediu și încălziți până când încep să se formeze bule în jurul semințelor de achiote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De AnnattoSemințe De Annatto
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ancho Ardei IuteAncho Ardei Iute
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se ia de pe foc și se lasă amestecul să se absoarbă timp de 1 oră.
3
Se toarnă ulei printr-o strecurătoare cu plasă fină și se lasă să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Pentru a face marinada: într-un castron mic amestecați împreună 1/4 cană de ulei de achiote (odihnă de rezervă pentru utilizări viitoare), usturoi tocat, calamansi sau suc de lămâie, oțet, zahăr, sare, ghimbir și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
AnnattoAnnatto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Puneți puiul într-o pungă mare de plastic resigilabilă și turnați marinada. Sigilați punga și aruncați ușor pentru a acoperi uniform puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
6
Se pune la frigider și se lasă la marinat peste noapte.
7
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii pe o parte a grătarului de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Scoateți puiul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Așezați puiul, cu pielea în sus, pe partea rece a grătarului și acoperiți. Gatiti, ungand la fiecare 10 minute cu marinada rezervata, pana cand carnea coapsei inregistreaza 160 de grade pe un termometru de citire instant introdus in cea mai groasa parte a carnii, 30 pana la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Mutați puiul în partea fierbinte a grătarului, întoarceți pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste și se rumeneste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
ChipsChips
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
11
Se transferă într-un platou, se lasă să se odihnească 10 minute, apoi se servește imediat.
DificultateExpert
Gata În9 hrs, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista