Pui Harissa cu salată de naut
Puiul Harissa cu salată de năut este un fel principal care servește 2. Pentru $5.19 pe portie, această rețetă acoperă 47% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 490 calorii, 60g de proteine, și 10g de grăsime. 54 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de roșii cherry punnet, pătrunjel, harissa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este super. Încercați Miel Harissa cu salată de năut cu mentă de lămâie, Salată caldă de năut, ardei roșu și spanac cu Harissa, și Supă picantă de harissa, vinete și năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă roșiile, ceapa și nautul împreună, se amestecă pătrunjelul și sucul de lămâie și se condimentează.
Înveliți puiul cu harissa.
Încălziți o tavă sau o tigaie sau un grătar. Gatiti puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte pana cand este usor carbonizat si fiert.
Împărțiți salata între 2 farfurii, acoperiți cu puiul harissa și serviți cu o păpușă de iaurt și pâine pitta încălzită.