Pui gratinat in sos de smantana (Poulet la fermiere)
Gratinat de pui în sos de smântână (Poulet la fermiere) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.78 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 781 calorii. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, frunze de dafin, coapse de pui și tobe și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Poulet ' s Gai Yang cu sos de pasăre Chile, Pui de Chanterelle al lui Poulet, și Poulet Nomade - pui Nomad-pui Poșat cu ierburi într-un borcan.
Instrucțiuni
1
Se usucă puiul și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pui întreg
2
Încălziți untul într-o tigaie de 12 inci, rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când spuma dispare, apoi rumeniți puiul peste tot, în loturi, dacă este necesar, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Transferați pe o farfurie și acoperiți.
4
Se toarnă toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură, din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Legați pătrunjelul, cimbru și frunza de dafin în pânză de brânză pentru a face un buchet garni, apoi adăugați în tigaie cu morcovi și ceapă, amestecând pentru a acoperi cu grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Frunze De Dafin
Morcov
Pătrunjel
Ceapă
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
Tigaie
6
Adăugați vin și deglazați fierbând la foc mare, amestecând și răzuind bucăți maronii, până când lichidul se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
7
Adăugați bulion și pui, cu pielea în sus, cu orice suc din farfurie și fierbeți, acoperit, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Bulion
8
Adăugați cartofi și sare și piper după gust și fierbeți, acoperit, până când puiul este fiert și cartofii sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Pui întreg
9
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
10
Aruncați buchetul garni. Se amestecă în CR cca fra, mazăre, și sare și piper după gust, apoi rândul său, de pui în sos pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Buchet Garni
Creme Fraiche
Pui întreg
Sos
Mazăre
11
Se presară vasul peste tot cu Gruyul Ucrumrore și se fierbe 4 până la 5 inci de la căldură până se rumenesc și sosul clocotește, 3 până la 4 minute.