Pui glazurat Mary ' s maple & orange
Puiul glazurat Mary ' s maple & orange ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 177 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. 57 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână piept de pui, sirop de arțar, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 59%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pui Glazurat Portocaliu-Arțar, Pui glazurat cu arțar și portocaliu, și Morcovi Glazurați Cu Arțar Portocaliu.
Instrucțiuni
Faceți mai multe tăieturi diagonale pe fiecare piept de pui. Răsturnați celelalte ingrediente într-un castron larg de mică adâncime și rotiți-le împreună până când totul este bine amestecat.
Adăugați pieptul de pui și întoarceți-le în amestec până când sunt acoperite uniform. În acest moment puteți acoperi vasul cu folie alimentară și puteți răci puiul timp de 24 de ore, dar este, de asemenea, bine să le gătiți imediat.
Preîncălziți grătarul sau aprindeți grătarul. Apoi gătiți puiul timp de 5-6 minute pe fiecare parte, întorcându-vă o dată și perindând sau lingând peste mai multă marinată pe măsură ce mergeți, până când puiul este rumenit și lucios.
Serviți puiul pe un pat de frunze de salată îmbrăcate.