Pui Glazurat Cu Zmeură-Balsamic

Pui Glazurat Cu Zmeură-Balsamic
Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 176 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, 2 lingurițe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Glazurat Balsamic, Pui Balsamic Glazurat, și Pui Glazurat Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Combinați cimbru și 1/4 linguriță sare; se presară peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CimbruCimbru
SareSare
4
Adăugați pui în tigaie; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1/4 linguriță sare, conserve, oțet și piper, amestecând continuu până când conservele se topesc. Puneți sosul de zmeură peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ZmeurăSos De Zmeură
ConservăConservă
Pui întregPui întreg
OțetOțet
PiperPiper
SareSare

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate11
Revista