Pui Glazurat Cu Zmeură-Balsamic
Această rețetă servește 4 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 176 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sare, 2 lingurițe de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Pui Glazurat Balsamic, Pui Balsamic Glazurat, și Pui Glazurat Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adauga ceapa; saut 5 minute.
Combinați cimbru și 1/4 linguriță sare; se presară peste pui.
Adăugați pui în tigaie; saut 6 minute pe fiecare parte sau până când este gata.
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați 1/4 linguriță sare, conserve, oțet și piper, amestecând continuu până când conservele se topesc. Puneți sosul de zmeură peste pui.